Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

1. Μέσω εταιρείας courier με χρέωση παραλήπτη 4,99 €. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή δεν υπάρχει χρέωση.

Οι αποστολές παραδίδονται εντός Αττικής σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και εκτός Αττικής σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 1-2 ημέρες επιπλέον.

2. Παραλαβή από το χώρο μας στη διεύθυνση Γαργηττού αρ. 90 ΤΚ. 15344 Γέρακας Αττικής, δωρεάν

3. Για αγορές άνω των 39,99 € η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δική μας επιβάρυνση και είναι δωρεάν για τους πελάτες μας. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή δεν υπάρχει χρέωση.

Σημείωση: Όλα τα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας είναι διαθέσιμα και οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα.ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

1. Μέσω εταιρείας courier με χρέωση παραλήπτη 9,50 € για τα 2 πρώτα κιλά.

2. Για αγορές άνω των 99,99 € η αποστολή των προϊόντων γίνεται με δική μας επιβάρυνση και είναι δωρεάν για τους πελάτες μας.

3. Σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην Κύπρο με πλοίο μια φόρα την εβδομάδα. Το πλοίο ταξιδεύει κάθε Παρασκευή για Κύπρο και παραλαμβάνει τις παραγγελίες που έχουν δοθεί και ολοκληρωθεί έως την προηγούμενη Τετάρτη 12.00 το βράδυ.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 8 έως και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 20:00

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας .

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER