Επιστροφές

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΗΝ BLUE-RIBBON.GR

Ναι, εφόσον τηρούνται οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις. 

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι κατηγοριοποιημένα για αυστηρά προσωπική χρήση, και ως εκ τούτου δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εάν η προστατευτική συσκευασία έχει ανοιχτεί ή αποσφραγιστεί. Επίσης, δεν δεχόμαστε επιστροφές ρούχων που έχουν φορεθεί. 

- Κιλοτάκια, στρινγκς και μπραζίλιαν έρχονται σε επαφή με ευαίσθητες περιοχές και γι αυτό το λόγο, δεν μπορούν να αλλαχθούν. 

- Μαγιό και Μπικίνι. Όλα τα μαγιό που περιέχονται στην παραγγελία σας θα έχουν ένα προστατευτικό κάλυμμα ή αυτοκόλλητο έτσι ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάζετε χωρίς να έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Εάν θελήσετε να επιστρέψετε κάποια από αυτά τα κομμάτια, δεν θα πρέπει να αφαιρέσετε το κάλυμμα και τα προϊόντα δεν θα πρέπει να είναι σκισμένα, λεκιασμένα ή κατεστραμμένα. 

Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με την κατάσταση των επιστρεφόμενων ενδυμάτων, η γνώμη του εξειδικευμένου προσωπικού της blue-ribbon.grθα επικρατήσει, μετά από την αντίστοιχη επιθεώρηση του αντικειμένου, προκειμένου να αποφεύγεται η καταχρηστική επιστροφή των προϊόντων που έχουν φθαρεί ή καταστραφεί.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ; 

Μπορείτε να μας ζητήσετε να παραλάβουμε τα είδη που επιθυμείτε να επιστρέψετε μέσω κούριερ. Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη. 

Μετά τον έλεγχο όλων των στοιχείων, θα στείλουμε έναν κούριερ να παραλάβει το δέμα μέσα σε 24 ώρες (όπου είναι δυνατόν). Για να ολοκληρωθεί η παραλαβή, ο courier θα επικοινωνήσει μαζί σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο η προτεινόμενη ημερομηνία δεν είναι βολική, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να την αλλάξετε.

ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ; 

Η προθεσμία για την τυχόν επιστροφή είναι 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ; 

Η επαναποστολη εχει χρεωση 4,99€. H 1η επιστροφη απο εσας προς εμας ειναι δωρεαν. Τα έξοδα για την επαναποστολη από εμας προς τα εσας είναι 4,99€  Σε περίπτωση επόμενης αλλαγής τα έξοδα επιστροφής 3,00€ και επαναποστολης 4,99€ βαρυνουν τον πελατη.  Σε περιπτωση επιστροφης χρηματων τα εξοδα επιστροφης βαρυνουν τον πελατη. Σε περίπωση επιστροφής κάποιου προϊόντος  που είναι σε προσφορά ή κατά την περίοδο των εκπτώσεων τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Σε περιπτωση επιστροφης προιοντος απο την Κυπρο ή τηΒουλγαρία τα εξοδα της επιστροφης και επαναποστολης βαρυνουν τον πελατη, συμφωνα με τον εκαστοτε τιμοκαταλογο. Σε περιπτωση επιστροφης χρηματων τα εξοδα επιστροφης βαρυνουν τον πελατη. 

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ; 

Μόλις η επιστροφή σας εγκριθεί, θα λάβετε το ανάλογο ποσό μέσω της ίδιας μεθόδου που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την αγορά σας. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων το κόστος μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη. 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ; 

Μετά την έγκριση της επιστροφής των χρημάτων (τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και φέρουν τις ετικέτες τους), θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα σας ενημερώνει ότι το ποσό θα καταβληθεί στο λογαριασμό σας σε λίγες ημέρες. 

Να θυμάστε ότι η επιστροφή χρημάτων σε μια πιστωτική κάρτα εξαρτάται πάντα από την αντίστοιχη τράπεζα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ; 

Επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και εμείς θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. 

Η BLUE-RIBBON.GR διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές που είναι εκτός της χρονικής προθεσμίας ή εάν τα ενδύματα δεν είναι στην ίδια κατάσταση όπως όταν παρελήφθησαν.


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 

Εάν θέλετε να ΑΛΛΑΞΕΤΕ ένα είδος από το σπίτι θα πρέπει να ζητήσετε επιστροφή και να υποβάλετε νέα παραγγελία είτε ηλεκτρονικά στο info@blue-ribbon.gr είτε τηλεφωνικά στο 2130452619 είτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας στο Γέρακα Αττικής (οδός Γαργηττού αρ. 90) τις ώρες λειτουργίας του  καταστήματος. 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER